Quickshifter, Full Throttle Clutchless Shifting

Power Commander Quick Shifter

Power Commander Pressure Style Quick Shifter Sensor
Power Commander trykk-type Quick Shifter Sensor

Vanligvis må du ved giring opp, må du slakke opp gassen og dra inn clutchen for å kunne legge inn neste gir. I racing (både drag og road-racing), teller hver tidel. Å slakke gassen, selv bare litt, gir deg dårligere tid og kan være forskjellen mellom å vinne og tape. Dynojet Quick Shifter (DQS) muliggjør giring, med full gass og uten å bruke clutchen. Dette gjøres ved å kutte driftstoff og tenning for et splitt-sekund, noe som frigjør girkassen. I løpet av denne tiden kan du gire opp uten å skru av på gassen eller bruke clutchen.

To forskjellige brytere for å aktivere Quick Shifter

Power Commander Linear Quick Shifter Sensor on Yamaha V-Max 2009
Power Commander Linear Quick Shifter Sensor på en Yamaha V-Max 2009

Power Commander har allerede alle nødvendige Quick Shift funksjonaliteten innebygget med drivstoffstyring og er fullt programmerbar*. Det er ikke nødvendig å kutte i ledningsnettet på sykkelen din. Lengden på «kill tiden» er justerbar av  den medfølgende programvaren. Du kan også sete et minimums turtall som må til før at systemet skal virke, dette for å unngå aktivering ved lave turtall, feks ved kjøring på vei i lav fart.*Merk: Noen motorsykler krever en tenningsmodul for at Quick Shifter skal virke.

Shift Rod Pressure/Tension Sensor – Denne universalsensoren(føleren) monteres i linje med gir-staget. Kunden må selv skaffe frem et gir-stag med passende lengde og gjenger. Denne sensoren(følerne) finnes både som «push» og «pull»-variant, avhengig av retningen som ditt gir-stag beveger seg under giring oppover. Det finnes ferdige «kit» til de fleste sykler, hvor det kommer fram hvilke gir-stag som skal til.

Linear Travel Sensor Kit – Noen sykler har ikke noe girstag, eller det er ikke plass til Shift Rod Sensor, da er en «Linear Travel Sensor» løsningen. Den ene enden festes til gir velgeren og den andre enden til et fast punkt på motoren eller chassis. Sensoren(følerne) finnes både som «push» og «pull»-variant, avhengig av hva som passer din sykkel. Ett universielt monteringskit er inkludert.

Sammen med Power Commander III USB

For å aktivere quickshifter egenskapen på din PCIII må dette programmet kjøres(nedlastingslenke under). Du må sjekek at firmwaren på din PCIII er versjon 1.0.0.18 eller høyere.

Klikk her for å laste ned PCIII Quickshifter activation programvaren

Merk:PCV enheter har allerede denne egenskapen slått på ved leveranse.

Relaterte produktvideoer

I vår nettbutikk