Nitrous Oxide System – NOS

Litt om NOS eller Lystgass som vi kaller det.

Bruken av Nitrous Oxsid / Lystgass som ytelsesforbedring har blitt brukt siden andre verdenskrig. Allierte fly brukte det som ekstra boost i kamp med andre fly under andre verdenskrig. Ved utgangen av andre verdenskrig var jet fly oppfunnet, og USAs regjering mistet interessen i stempeldrevne fly.
I nesten tretti år var bruken av Nitrous Oxsid på kjøretøy være privilegert informasjon. Racers syslet med Nitrous Oxide injeksjon fra tid til annen med varierte resultater. Det var ikke før slutten av 1970-tallet da to kjørere perfeksjonerte bruken. Selskapet Nitrous Oxide Systems (NOS) ble født. I løpet av de første årene har NOS brukt mesteparten av sine ressurser, og demonstrerer at nitrogen oksid var en effektiv, sikker form for ytelsesbforbedring. Anstrengelsen betalte seg, da NOS raskt ble kjent for å produsere lettmonterbare sett laget av det høyeste kvalitets materiale som er tilgjengelig. Hands on use og teknisk støtte var nøkkelen til selskapets suksess.
Opptstarten av Pro Mod-klassen i dragracing på 1980-tallet ga et løft av popularitet til NOS. Som faktisk ble første 200 mph løp og første 6-sekunders løp som brukte NOS. Racers og performance entusiaster på hvert nivå tok merke til disse bemerkelsesverdige prestasjonene. Det er tenkelig å si at nesten alle store prestasjoner gjort med nitrous ble gjort med NOS-merket. Race innslag i pressen viser at NOS-merket fortsatt driver flere racere enn alle andre.
I 2001 kom filmen The Fast and the Furious en subkultur som NOS tilhører. Mange seriøse trimings firmaer visste om NOS, men nå ville verden vite om merket og dets potensielle kraftpotensial. NOS var også det første bilprodukt produktet som fikk sitt forbruks matsmiddel til å bruke navnet og logoen – NOS Energy Drink.
Nylige nye produkter som Launcher ™ og POD (Pressure On Demand) nitrous controllere viser hvorfor NOS-merket fortsatt er  # 1. Nitrogen Oksid injeksjon er fortsatt den beste effekten per krone tilgjengelig, og NOS er stolt av å være det banebrytende selskapet bak dette fantastiske produktet som gjør nitrogen flaske og oksygen til umiddelbar kraft!

Har en god del med deler til NOS liggende inne på lager, gå inn på Power Parts der finner du noe.

Der er det deler som dyser, slanger, fittings etc er det ikke der det du søker kan vi skaffe det.