POWER COMMANDER 6

Dynojets Power Commander 6 lar deg optimalisere mc for mer hastighet, kraft og drivstoff effektivitet for å gi deg ytelsen du har drømt om. Power Commander 6 drivstoff innsprøytnings innretning lar deg optimalisere drivstoff og timingkurven (der det er aktuelt). Med finjusterings muligheter og flere innganger, vil Power Commander 6 holde kjøretøyet i gang med sitt fulle potensial slik at du kan konsentrere deg om reisen fremover. Det kan også bidra til å forlenge levetiden til mc`n din. Med et plug-and-play-oppsett, kan Power Commander 6 installeres diskret under setet, dekselet, instrumentpanelet eller andre steder for å sikre at turen ser like bra ut som den går. Hvis du fjerner enheten, returneres kjøretøyet fullstendig tilbake til standard. Med muligheten til å lagre og bytte mellom to fuel maps mens du er på tur, (via map bryter som tilleggs utstyr) og som kan koble til diverse Power Commander-tilbehør som Autotune, Quickshifter eller POD-300, Power Commander 6 deg funksjoner og funksjoner som gi deg den ultimate turen. Kjøp Power Commander 6 for motorsykler i dag for å gi deg selv den turen du har lett etter.

Den nye Power Commander V (PCV)

er lastet med tonnevis av nye funksjoner. Nedenfor finner du noen Power Commander V funksjoner.

Powercommander 5 størrelse
Den nye Power commander 5 er under halvparten av størrelsen til forghengeren PCIII
 • Størrelse en redusert fra PCIIIUSB (mindre enn halvparten av størrelsen til PCIII)
 • Strømforsyning fra USB-kontakten fra datamaskinen (9 volts adapter er ikke lenger nødvendig for programmering)
 • Map bytte funksjon er inkludert,  du kan velge mellom 2 «map» med en enkel bryter for eksempel på styret (bryter er ikke inkludert).
 • Inngang fra girvelger (tillater «map» justering basert på gir og hastighet).
 • Analog inngang (tillater brukeren å installere 0-5 volt sensor og bygge en justerings tabell basert på sin inngang, for eksempel boost eller temperatur).
 • Med girstilling inngang tilkoblet, er PCV i stand til å la hver sylinder «mappes» individuelt og for hvert gir (for eksempel: på en 4 sylindret sykkel med en seks trinns girkasse det kan være opp til 24 separate drivstoff tabeller).
 • Enheten har et -100 til +250% drivstoff endrings område (opp fra -100 / +100%). Dette gir flere justerings muligheter for 8 injektors sportssykler
 • 10 trottle position kolonner (opp fra 9 på PCIIIusb)
 • Forbedret «Accel pumpe»-verktøy (økt regulering og følsomhetsområder)

NYHET Power Commander V m / innebygget tenningskontroll

 For enkelte modeller, vil man få kontroll over drivstoff levering og timing med nye Power Commander V m/innebygget tenningskontroll. Det beste fra begge verdener kan nå realiseres.

powercommander tenningingskontroll pcv pti
Power Commander V m/innebygget tennings styring

Fordelene fra både Power Commander V og Ignition Module 5 er pakket inn i samme boksen. Denne utgaven av Power Commander V er tilgjengelig for utvalgte to sylindrede motorer.

 • Beholder alle de vanlige Power Commander V drivstoff kontrollfunksjoner
 • Gir deg + / – 20 grader timing justering
 • Map bytte inngang – endre map med et tastetrykk
 • Juster timing per sylinder
 • Hev turtallssperren(bare tilgjengelig på enkelte modeller)
 • Innebygd Launch Limiter, perfekt for Dragrace i lyskrysset

Nye Power Commander V – PTi

For enkelte mc-modeller finnes nå en en ny versjon av PCV for overladede motorer(turbo/kompressor). Denne nye enheten, PCV-PTi, kommer med en Bosch 3 bar MAP / Temp sensor som en del av PCV settet for utvidede muligheter innebygd i programvaren.

Denne PTi versjonen av PCV gir deg muligheten til å endre drivstoff kurven basert på et trykk- (boost) tabell og / eller temperatur-tabell. Trykk-tabellen gir deg 3D kartlegging(map)mulighet basert på boost vs RPM, mens temperaturtabellen gir deg 2D kartlegging(map) mulighet med opptil 50 punkter av justering.

Denne nye versjonen av Power Commander V er perfekt for turbo- eller kompressor-prosjekter på jakt etter presisjon, kontroll og pålitelighet.

Power Commander V tilbehør

AutoTune for PCV

Auto Tune kit overvåker drivstoff blandingen (ved å installere den medfølgende Wide Band O2 sensoren i eksosen). Den sender denne informasjonen til Power Commander V og automatisk korrigeres dette mens du kjører. Alle maps som vi tilbyr har forhåndsinnstilte drivstoff / luftblandings verdier som vi har funnet å være de beste samlede innstillingene. Disse kan kan du bare plugge i enheten og la den gjøre jobben. For Harley Davidson modeller kan vi til og med overvåke og justere hver sylinder individuelt for økt presisjon, på disse modellene kan drivstoff kravet variere betydelig mellom fremre og bakre sylinder.

 

LCD-display for Power Commander V

LCD-skjermen kobles til en hvilken som helst Power Commander USB (noen BMW-modeller ekskludert) via en «quick disconnect» kabel. Den er utformet for å være på sykkelen og er værbestandig. Når tilkoblet, vil enheten vise alle tilgjengelige data fra Power Commanderen. Når den valgfrie Multi-Function Hub også er installert vil også alle disse data være tilgjengelig for visning.

 

Quick Shifter for Power Commander V

Normalt må du vi girer opp ruller vi litt av på gassen og drar inn clutchen for å veksle til neste gir. I racing (både drag og roadraceing), teller vær 100 og 1000 dele av sekundet. Å slå av på gassen, selv litt, bremser sykkelen og kan være forskjellen mellom seier og tap. Med Dynojet Quick Shifter (DQS) kan du holde full gass og gire uten å røre hverken clutch eller gassen. Dette gjøres ved momentant å kutte brensel og/eller tenning, noe som avlaster girkassa. I løpet av denne tiden, kan føreren skifte opp til det neste giret uten å rulle av på gassen eller bruke clutchen.

pcv tilbehør powercommander "power commander" Dynojet Quick Shifter (DQS)
Tilbehør til power commander 5