Om oss

MCDyno er godkjent av Statens Vegvesen
Godkjent av Statens Vegvesen

MCDyno er et autorisert motorsykkelverksted. Vi utfører service og reparasjon på flere mc-merker. 

Verkstedet drives av den erfarne mekanikeren Roar Aas, han startet som mc-mekaniker i 1990. Og har sin utdannelse fra American Motorcycle Institute i Florida USA (nå WyoTech). Vi deltar årlig på kurs for å holde det nivået vårt verksted trenger for å kunne hjelpe deg som kunde på best mulig måte.

Allerede i 1996 som en av de første i Norge kjøpt vi Dynobenk for effekttesting og justering av forgassere og innsprut, og har drevet med benkkjøring på de fleste motorsykelmerker siden da. Både til gatebruk og racing både roadracing og dragracing.

Autorisert verksted for Powercommander justeringer
MCDyno er godkjent av dynojet for montering og justering av Powercommander

I dag har vi et topp moderne dyno-rom med kjøling og en Dynojet 250i  bremsebenk med elektrisk brems for mapping av innsprut og avansert justering av forgassere. Dette skiller oss fra de som bare har effektbenker som bare måler roll-on effekt.
McDyno er et av få i Norge som er APPROVED TUNING CENTER av Dynojet for justering av PowerCommander, samt et verksted godkjent av Statens vegvesen.

Vi utfører også effektmålinger for import motorsykler som skal vises Statens vegvesen for godkjenning. Med dokumentasjon av effekten i kW er du ett skritt nærmere å få skilter på din importsykkel.

I dag jobber vi i hovedsak bare med justeringer av forgasser/injection, montering av eksosanlegg, dyse-kit, power commander, oppgradering av original ECU og K&N/DNA luftfilter.

Våre salgsbetingelser er gjeldende i alle handler, både via nettbutikk og ved direkte oppmøte.


Kontakt oss for pristilbud

By using this form you agree with the storage and handling of your data by this website